Partax

En annorlunda present

En annorlunda present

Min pojkvän och jag har ett jubileum om två veckor. Jag har funderat mycket över vad jag kan köpa som present åt oss. Jag har ju redan givit bort alla vanliga saker och ting. Så denna gång ville jag göra något annorlunda. Jag vet att det är svårt att skriva om privata saker som sex, men jag kom på en idé om att köpa ett sexhjälpmedel. Som sagt är sex lite av ett tabuämne och jag gillar inte de där sexbloggarna som vimlar av porr. Jag vill inte skriva om samlag och liknande, men jag tänkte att det kunde vara en bra idé att göra vår sexliv lite mer spännande och livligare med en sexleksak.

shutterstock_138965723

Här är en bild på min kopia

Det känns lite obehagligt att gå till olika sexshops så jag bestämde mig för att kolla runt på nätet. Det är både lättare och bekvämmare och så finns det massor av webbshops som säljer sexhjälpmedel. Min undersökning visade att den bästa presenten för ett par till ett jubileum är inte annat än en parvibrator. Jag visste ju att det fanns vibratorer för kvinnor, men det visade sig att det också finns sådana för par. Så jag fick välja en parvibrator som heter we vibe 3. Den är trådlös och fjärrkontrollerad. Det står också att det egentligen är världens mest populära vibrator för par. Så långt så bra! Jag har inte berättat det för min pojkvän och jag hoppas bara att han får glädje av min överrasking till vårt jubileum.

Uppdatering 01/31/14

Här är bara en uppdatering till de människor som fortfarande måste hitta detta inlägg, har vi nu för använt den i några månader, och utan att gå in alltför mycket detaljer om vårt sexliv, så det har varit en stor hjälp för oss och för oss att slappna av och njuta hinaden. Ofta då sex något du borde ha gjort, och är därför antingen en dålig erfarenhet eller något du bara glömma och inte tala om – om du kan nicka känna igen dessa problem, tror jag helt säker på att du bör försöka we vibe eller annan av andra produkter, och plötsligt får du veta hur mycket du har missat det faktum i var när det möttes för första gånger.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *