Partax

Min kära systers födelsedag

shutterstock_115408309

Eftersom jag bor i Köpenhamn nu är jag långt borta från min familj. De bor fortfarande i Sverige. Jag saknar dem jättemycket. Särskilt min syster. Vi står mycket nära varandra. Hon är 2 år yngre än mig och heter Daniella. Hon är gift med en härlig man och väntar barn.

Hon har nämligen födelsedag på den 5. juni och jag tror inte jag kan åka till Sverige även om jag vill se henne så hemskt mycket. Jag har några saker att ta hand om här nästa vecka och det blir tyvärr omöjligt att åka till Sverige i mitten av veckan. Men hon ska i alla fall få en fin födelsedagspresent!

Jag har tänkt över vad det skulle vara bäst att ge henne nu när hon är gravid. Jag tycker att det är lättast att ge henne ett presentkort till någon butik och så kan hon själv välja precis vad hon vill ha. Jag har hittat en underbar webbutik med stort urval av mammakläder. Den heter Mammashop och säljer trendiga kläder till gravida som till exempel klänningar, toppar och byxor. Samtidigt har kläderna rimliga priser så man har råd till dem. Man kan välja ett presentkort till olika värden från möjligheterna här. Det gjorde jag också. Jag gillar online webbutiker därför att det är jättepraktiskt med dem när man bor på långt avstånd från sina släktningar. Man kan helt enkelt skicka rabattkoden och det är allt! Jag vet att det inte låter så speciellt men jag har lovat min syster att jag ska besöka henne när barnet blir fött. Då ska jag köpa en massa fina gåvor till både henne och babyn och ge dem till henne personligen. Jag vill så gärna krama och kyssa henne, men jag får vänta lite. Hon är ju i 7.  månaden nu så det blir ett par månader innan jag ser henne igen.  Jag ser fram emot det!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *