Partax

Supersize vs superskinny

shutterstock_7762069

Nå skriver jeg dette innlegget på norsk fordi jeg synes at det er morsomt. Jeg har begynt å lese norsk i det siste og vil gjerne øve mig litt.

Som jeg kanskje har nevnt tidligere, er jeg ganske slank og liker å spise søtt. Jeg er ikke så glad for kjøtt og spiser derfor ikke så meget rødt kjøtt. Jeg vet det godt at det ikke er sundt for mig å spise så mye søtt og litt kjøtt hehe.

Sunn mat, overvekt og slanking er blandt de emner de tar opp i et TV-program som heter Supersize vs superskinny. Har dere sett det? Det er opprinnelig et engelsk program fra Channel 4, som viser mennesker med spiseforstyrrelser og ekstreme spiserutiner. Det er for eksempel en overvektig jente, som står op kl. 2 om natten for å spise en snack, og en undervektig jente som drikker 10 tekopper om dagen. Den undervektige jenten har anoreksi og synes at mat er motbydende. Mat kan ikke fange hennes intresse på en eller annen måte.

Hvad de gjør i programmet for å hjelpe jentene, er å få dem til å byte sine spiserutiner og se hvad kommer til å skje. Den overvektige jenten skal drikke kun te og den undervektige jenten skal spise junkfood og late night snack. Meningen er at den første går ned i vekt og den anden går opp i vekt ved å genoppdage mat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *