Partax

Tips för en bättre relation

shutterstock_103682522

Om du är en man som behöver lite tips på hur du kan förbättra din kärleksrelation så kan du hitta dem här:

Hushållsarbete

Nästa gång du vägrar lyfta ett finger runt huset, kom ihåg att det kommer att förbättra ditt sexliv om du bara gör det en gång. En studie av 17.000 par som publicerades i Journal of Family Issues kom till slutsatsen att kvinnliga partners av män som utförde hushållssysslor var mer benägna att bedöma deras relation som stark och, framför allt, att gå i sängen med sina män oftare. Men studien visade också att du inte behöver göra exakt 50% av hushållsarbetet för att skörda frukterna, bara lagom för att hon märker det.

Snarkning

Om du låter som en leopard medan du sover så kan du göra skada på din relation dagligen för att inte nämna din hälsa. Studier vid Rush University Medical Center i Chicago upptäckte att den icke-snarkande partnern sover bara 73% av natten (genomsnittet är 90%) samt anger värre livskvalitet och äktenskaplig tillfredsställelse. Sömnapné är lika vanlig som diabetes men ofta förblir odiagnostiserad. Utan behandling kan syrebristen orsaka högt blodtryck, hjärtsjukdomar, minnesproblem och impotens.

Roliga dagar

Du har ett tidigt möte på morgonen och fem-manna efter jobbet – hon har en presentation och ska underhålla kunder till sent på kvällen. I era allt mer hektiska liv är det ingen överraskning att ni inte kan hitta tid att ge er relation den extra knuff den behöver för att fungera bra. Som tur är har en undersökning av 4.000 par avslöjat den hemliga formeln för att hålla liv i kärleksrelationen  – 22 stunder av “kvalitetstid” om månaden. Det du borde sikta på är tre romantiska gester, presenter och hemlagad mat, sju mysiga kvällar, ett teaterbesök och sex minst en gång i veckan. Om du behöver ideér om kvalitetstiden hon vill ha, kan du försöka att hitta bloggar skrivna av kvinnor. Sådana bloggar som till exempel den och den. Då kommer du att förstå kvinnor bättre.

Glass 

Att gräla är oundvikligt, särskilt när allt du säger är tydligen raka motsatsen till de magiska orden hon gärna vill höra. Men om du kan hitta ett motgift för hennes gift då kan ni komma överens mycket snabbare. Tack och lov är det tillgängligt i livsmedelsaffären. En studie vid Institute of Psychiatry i London har upptäckt att glass aktiverar de zoner i hjärnas som har med njutning att göra. Så en söt sked vid rätt tidpunkt kommer att värma upp henne och stoppa de kalla fronterna som bläser från hennes håll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *