Partax

Vem är jag

shutterstock_109211294

Bienvenue!
Mitt namn är Sophia och jag är 27 år gammal. Jag är ursprungligen från Stockholm men för närvarande bor jag i Köpenhamn. Jag flyttade till Danmark samman med min danska pojkvän för ett år sedan. Jag gillar fredagar, pasta carbonara, Scrabble och unga stiliga män. Förutom att blogga arbetar jag som frilansskribent. Jag älskar att skriva historier om kärlek och livet som sådant. Min dröm är att bli författare. Jag håller på att skriva en bok och hoppas att den blir tillräckligt bra för att bli publicerad. Här i bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt. Det är alltså en livsstilsblogg som det heter nu. Som frilansare spenderar jag mycket tid hemma och vill gärna dela mina tankar och ideér med er. För att vara lite mer konkret så skriver jag om allt ifrån mode, film och böcker, kost och motion, fotografi och uteliv till design. Som sagt har jag många intressen och håller mig uppdaterad med allt som händer i Köpenhamn. Jag tycker om att läsa internationella mode- och livsstilstidsskrifter. Mina favorita är Vogue, Fashion, Elle, Marie Claire, Dazed and Confused. Utöver dessa gillar jag också tidsskrifter om design och kunst. Jag hoppas verkligen att ni kommer att hitta nyttig information och värdefulla ideér i min blogg. Ni är välkomna att kommentera och skriva till mig med eventuella förslag om ni har lust. Läs och njut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *